Hyresvillkor

Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande hyresvillkor.

– Vistelsen sker på egen risk
– Respektera andra gäster
– Låsta dörrar = privata rum
Rökning / eldning ej tillåtet*
Levande ljus ej tillåtna*
Husdjur ej tillåtet*
– Städa innan utcheckning
– Skador debiteras ansvarig
– Stanna hemma vid sjukdom

*Personal kontrollerar att regler följs. Överträdelse kan medför böter/saneringsavgift á 8.000 kr.

Endast bokade gäster tillåts i respektive hus. Det ej tillåtet att ta med personer som ej bokat eller att släppa in obehöriga under vistelsen. Överträdelse kan medföra att ansvarig för bokningen blir debiterad 2.950 SEK.

LÅS ALLTID DÖRRAR OM NI LÄMNAR HUSEN!
Du är ansvarig för att ingen obehörig kommer in i husen vistelsen. Det har hänt att obehöriga kommit förbi och gått in i husen under tiden gäster (som inte låst) lämnat husen, så se till att alltid låsa.

Får jag gå in i Prästgården om jag bokat Vandrarhemmet?
Nej. Endast gäster som bokat rum i Prästgården tillåts i huset.

Får jag gå in i Vandrarhemmet om jag bokat Prästgården?
Nej. Endast gäster som bokat Vandrarhemmet tillåts i huset.

Knacka inte på – det kan störa de andra gästernas upplevelse.

Fråga inte – det spelar ingen roll om du frågar och de andra gästerna säger att det är OK. Det är inte gästerna som bestämmer villkoren! 😉 Om något händer kan den som släppt in obehöriga bötfällas (2.995 kr).

Exempel på vad som kan hända?
– Andra gäster kan störas eller känna sig obekväma.

Men alla sa att det var OK?
– Många känner sig obekväma med att säga nej på plats pga att det kan skapa dålig stämning. Men dessa gäster kan kontakta oss efter besöket med klagomål och krav på kompensation.

Prästgården är i första hand en upplevelse. Om du bokar ett rum så är chansen stor att andra gäster bokar samma natt. Många gäster hyr även spökjägarutrustning för undersöka huset under natten. Bokar du ett rum måste du därför räkna med detta. Tidig utcheckning pga andra gäster som stör kompenseras ej.

Det är EJ tillåtet att sälja platser till andra deltagare som ett event. 

Vid rumsbokning är alkohol ej tillåtet. Varken förtäring eller berusad ankomst. Överträdelse kan medföra omgående utcheckning + böter på 2.950 SEK.

Personal på plats som kontrollerar att reglerna efterföljs.

Bokas alla rum i Prästgården eller Vandrarhemmet är alkohol OK (iom att inga andra gäster störs). OBS! Extra avgift för städning (fr. 895 kr) kan debiteras i efterhand ifall husen lämnas ostädade.

Vad ska jag göra om de andra som bokat festar och stör min upplevelse?
Maila info@borgvattnet.eu så följer vi diskret upp ärendet så fort vi läst ditt meddelande.

Incheckning: Efter kl 17.00
Utcheckning: Innan kl 10.00

Går det checka in tidigare än kl 17:00?
Nej.

Har du bokat Prästgården så finns personal på plats mellan kl 17-19 och överlämnar nyckel, därefter hämtas nyckeln i en låst box så du kan checka in hur sent du vill.

Har du bokat Vandrarhemmet så finns nyckeln i en låst box och du kan checka in närsomhelst efter kl 17:00. Mer info kommer via e-post efter genomförd bokning.

Går det checka UT senare än kl 10:00?
Nej, utcheckning senast kl 10:00. Detta gäller även Röda Huset ifall du bokat rum i Prästgården. Vi behöver utrymmet för annan verksamhet så ingen kan vara där efter kl 10:00.

OBS! Vänligen respektera utcheckningstiden som är kl 10:00. Efter detta måste personalen städa m.m. Vi förstår om ni vill dela de upplevelser ni haft under natten med personalen, men det är bättre att maila in till info@borgvattnet.eu så hinner de läsa i lugn och ro när de är klara med allt annat som ska göras. Tack för förståelse.

Online bokning blir bindande vid betalning.

Manuell bokning blir bindande när du fått bekräftelse via mail med ett bokningsnummer.

Betalning sker i förskott, innan besöket. Detta pga av att vissa gäster lämnar huset mitt i natten.

Online Bokning
Du betalar vid bokningstillfället enligt rådande bokningsvillkor;
Kort (kredit/debit) Omgående
Google Pay (omgående)

Manuell Bokning
Du betalar vid bokningstillfället enligt rådande bokningsvillkor;
– Swish 5 dagar
Faktura 14 dagar
Banköverföring 5 dagar

OBS! Bokningen måste vara betalt innan besöket.

10% serviceavgift tillkommer vid manuell bokning.

– Kort (kredit/debit) Omgående
Google Pay Omgående

Boka om er vistelse till ett annat tillgängligt datum under 2024. Denna möjlighet är tillgänglig fram till 72 timmar före incheckning. Vid ombokning kan en prisjustering ske, beroende på de nya datumen ni väljer.

OBS! Vi kan ej erbjuda återbetalning om ni väljer att avbryta er vistelse tidigare än planerat, men vi är här för att hjälpa till att göra er vistelse så angenäm som möjligt

Sjukdom / skadehändelse ska styrkas med ett giltigt läkarintyg.

Följande ersätts:
– Akut sjukdom
– Olycksfall
– Dödsfall

Följande ersätts ej:
– Akut försämring av existerande sjukdom.
– Akut försämring av kroniska besvär.
– Planerad undersökning / behandling

Boka om er vistelse till ett annat tillgängligt datum under 2024. Denna möjlighet är tillgänglig fram till 72 timmar före incheckning. Vid ombokning kan en prisjustering ske, beroende på de nya datumen ni väljer.

OBS! Vi kan ej erbjuda återbetalning om ni väljer att avbryta er vistelse tidigare än planerat, men vi är här för att hjälpa till att göra er vistelse så angenäm som möjligt

Ev. klagomål skall framföras genom att kontakta oss. Reklamationsrätten är förlorad om du ej meddelar oss omgående.

OBS! Inga pengar återbetalas ifall ni avbryter er vistelse tidigare än beräknat.

Kort
Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i hela världen. Vi använder hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.

Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas.

Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Lämna aldrig värdesaker eller bagage utan uppsikt vid in/utcheckning. Borgvattnet Prästgård och Vandrarhem har av säkerhetsskäl ingen skyldighet att förvara egendom som är av högt värde eller egendom som skulle kunna utsätta personal eller övriga gäster för fara. Borgvattnet Prästgård och Vandrarhem har inte något strikt ansvar för egendom som du förvarar i husen eller på rummen.

Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknapp och brandsläckare finns.

Ej brådskande ärende:
maila info@borgvattnet.eu

Vid pågående brott och vid fara för liv, hälsa och egendom:
Ring SOS Alarm / Polisen på telefonnummer 112 (gratis).

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Syftet med detta är att möjliggöra sedvanlig gästadministration, att tillförsäkra att vi har tillgång till tillförlitlig persondokumentation i händelse av olycksfall, att uppfylla villkoren för avbeställningsskyddet samt att administrera och behandla eventuella skador. 

Uppgifterna kan även komma att användas för att informera om erbjudanden via nyhetsbrev. Vid online order erhåller du som kund en bokningsbekräftelse via e-post.

Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att ta del av den information vi har registrerat om dig. Vänligen läs vår Integritetspolicy för att förstå på vilket sätt vi behandlar dina personuppgifter inom ramen för din bokning, samt om dina rättigheter i samband med detta.

Se Frågor & Svar för mer information.

BOKA HÄR
error: