Dima Maslennikov YouTube Borgvattnet

Över 6 miljoner har sett rysk Spökjakt i Borgvattnet

Dima Maslennikov YouTube Borgvattnet

Tidigare i år öppnades Prästgården och Vandrarhemmet exklusivt för en paranormal undersökning som genomfördes av Dima Maslennikov från Ryssland. Undersökningen släpptes i början av Mars 2020 och har över 6 miljoner visningar.

Borgvattnet Prästgård är känd som Sveriges mest hemsökta hus och förekommer på mängder av topplistor över världens mest hemsökta hus. Varje vinter är huset stängt för säsongen (huset saknar isolering) men ibland görs undantag. Som när Ryska Dima Maslennikov ville komma och undersöka Prästgården.

Såg en man

Om Dima kom fram till något paranormalt kan du se i hans egen undersökning (länk längre ner). Vi kan iaf avslöja att när denna ryska gentleman kom till Borgvattnet körde han först en sväng mot “Spökprästgården” men hamnade fel och kom till en annan gård. Där såg han en man på undervåningen och vände därför om för att och fortsatte leta efter Prästgården.

När han senare på natten insåg att huset han besökt tidigare under kvällen (där han såg mannen) var Vandrarhemmet blev han likblek och vågade först inte gå in. Dima trodde det var ett skämt när vi förklarade att huset stått tomt hela vintern. Se hans reaktion;

Dima’s utredning

Dima’s egen utredning är på ryska. Ögon på folk som upplever Borgvattnet behöver dock sällan översättning.

Värt att notera: I undersökningen använder Dima LaxTon’s app Ghost Tracker EMF EVP Recorder för att bl.a mäta vibrationer i trappen.

Få notis om nya inlägg

Prenumerera på Prästgårdens nyhetsbrev för notis om nya inlägg, nyheter och uppdateringar.

Sverige mest hemsökta hus
Sverige mest hemsökta hus

Borgvattnets gamla Prästgård från 1876 är känd som Sveriges mest hemsökta hus och hittas i natursköna Borgvattnet, ca 10 mil från Östersund. Här erbjuds sommarcafé, guidade turer samt rumsbokning – för de som vågar!

Mer info
Rum i Prästgården
Historik om huset
Gästbok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SvenskaEnglishNorsk bokmålDeutsch