Dima Maslennikov YouTube Borgvattnet

14 miljoner har sett rysk Spökjakt i Borgvattnet

Dima Maslennikov YouTube Borgvattnet

Prästgården och Vandrarhemmet öppnades under vinterhalvåret exklusivt för Dima Maslennikov från Ryssland. Undersökningen har i skrivande stund över 14 miljoner visningar via YouTube.

Borgvattnet Prästgård är känd som Sveriges mest hemsökta hus och förekommer på mängder av topplistor över världens mest hemsökta hus.

Vintertid är Prästgården vanligtvis stängd för rumsbokning (huset saknar isolering) men ibland görs undantag. Som när Ryska Dima Maslennikov med över 16 miljoner prenumeranter på YouTube ville komma och undersöka Prästgården.

Såg en man

Om Dima kom fram till något paranormalt kan du se i hans egen undersökning (länk längre ner).

Vi kan iaf avslöja att när denna ryska gentleman kom till Borgvattnet körde han först en sväng mot Prästgården, men hamnade fel och kom till en annan gård. Där såg han en man som gick på undervåningen i huset och vände därför om för att och fortsatte leta efter Prästgården.

När han senare på natten insåg att huset han besökt tidigare under kvällen (där han såg mannen) var Vandrarhemmet blev han likblek och vågade först inte gå in. Dima trodde det var ett skämt när vi förklarade att huset stått tomt hela vintern.

Nyckeln förvarades i Borås och togs med av LaxTon som kom till byn 5-6 timmar efteråt (så det är helt omöjligt att någon befann sig i huset vid tidpunkten).

Se hans reaktion;

Dima’s utredning

Dima’s egen utredning är på ryska. Ögon på folk som upplever Borgvattnet behöver dock sällan översättning.

Värt att notera: I undersökningen använder Dima LaxTon’s app Ghost Tracker EMF EVP Recorder för att bl.a mäta vibrationer i trappen.

Få notis om nya inlägg

Prenumerera på Prästgårdens nyhetsbrev för notis om nya inlägg, nyheter och uppdateringar.

Sverige mest hemsökta hus
Sverige mest hemsökta hus

Mer info
Rum i Prästgården
Historik om huset
Gästbok

BOKA HÄR
Dela173