Philip & Isabel Borgvattnet 2022

Nytt värdpar i Borgvattnet

Philip & Isabel Borgvattnet 2022

Nytt år och fler förbättringar! Nu finns personal tillgänglig för alla som besöker Borgvattnets Prästgård & Vandrarhem! Detta innebär även förändrade rutiner. Läs mer längre ner!

Philipp är 25 år och har precis flyttat från Borås till Borgvattnet tillsammans med Isabel och deras 2 katter. Där kommer han ta hand om Prästgården och Vandrarhemmet samt möta upp alla gäster som bokat rum i Borgvattnet.

Båda Philipp och Isabel älskar natur och friluftsliv och stormtrivs redan i byn med dess fantastiskt rena vyer och natur! Frisk luft och att lyssna på absolut tystnad är något exklusivt i dagens samhälle! Läs mer om byn

Philipp Isabel Borgvattnet

Vi har blivit varmt välkomna av alla i byn och det känns otroligt bra! Nu är det vår tur att välkomna alla framtida gäster och hoppas kunna göra deras vistelse så bra som möjligt!

Philipp

Nyheter i Borgvattnet

Upplev Prästgården dagtid

Nu kan alla som besöker Borgvattnet uppleva Prästgården – utan att boka rum!

Nya rutiner

För alla som bokat rum i Borgvattnets Prästgård eller Vandrarhem så förändras en del rutiner.

Personlig in- och utcheckning

Mellan kl 17-19 tar Philipp emot alla gäster som bokat rum i Prästgården för incheckning, nycklar m.m. Gäster som anländer senare får tag på nycklar på annat sätt (mer info kommer via mail efter bokning). Nycklarna återlämnas till Philipp vid utcheckning kl 10:00 eller på annan plats vid tidigare avfärd (mer info kommer via mail efter bokning).

OBS! Har du bokat Vandrarhemmet så är det självständig incheckning (nyckel hämtas/lämnas) i låst nyckelbox. Mer info om detta hittas i bokningsbekräftelsen som kommer via mail efter genomförd bokning.

Levande ljus ej tillåtet*

Precis som tidigare är rökning och eldning ej tillåtet. Nu tar vi ett steg till och förbjuder levande ljus (värmeljus etc) i Prästgården samt övriga byggnader. Detta är för att vi vill ha kvar dessa träbyggnader en lägre tid framöver.

Husdjur ej tillåtna*

Husdjur tillåts ej i Prästgården eller Vandrarhemmet.

*Personal kontrollerar att regler följs. Överträdelse kan medför böter/saneringsavgift á 8.000 kr.

Prenumerera

Prenumerera på Prästgården nyhetsbrev för mer notis om fler intervjuer, nyheter m.m.

Sverige mest hemsökta hus
Sverige mest hemsökta hus

Mer info
Rum i Prästgården
Historik om huset
Gästbok

Frågor? Över 100 av de vanligaste frågorna finns besvarade via Frågor & Svar

BOKA HÄR
Dela