Borgvattnet Prästgård 2021

Prästgården Nov-April

Borgvattnet Prästgård 2021

Prästgården är i vanliga fall stängd mellan Nov-April, men nu kan gäster som bokar Vandrarhemmet för första gången även få tillgång till Prästgården under denna tidsperiod. Läs mer nedan…

Borgvattnet Prästgård 2021
Borgvattnets Prästgård

Under November till April är Prästgården i vanliga fall stängd för allmänheten och ligger och vilar under 1-2 meter snö (Borgvattnet är en av Sveriges snörikaste orter), men eftersom allt fler gäster hört av sig och frågat om de inte kan få komma in ändå så testar vi något nytt.

Alla som bokar Vandrarhemmet mellan Nov – April kan, som tillval, få nyckeln även till Prästgården. OBS! Vattnet i Prästgården är avstängt och endast grundvärme är på (ca 12 grader). Du får nyckel och kan undersöka Prästgården, men bor i Vandrarhemmet.

Vandrarhem Borgvattnet
Borgvattnets Vandrarhem

Vad kostar det?
Priset är 2450 kr/natt.

Lite väl dyrt va?
Ord. pris för att hyra hela Prästgården med sina 17 bäddar är 7950 kr/natt. För att gäster ska kunna komma in i huset även vintertid så behöver vi ha på grundvärme, anlita folk i byn för snöskottning, nyckelhantering, städning etc och detta kostar pengar.

Är ni 10 st gäster som bokat Vandrarhemmet så blir det inte mer än 245 kr extra per gäst för att även få tillgång till Prästgården som är Sveriges genom tiderna mest omtalade hemsökta hus! 🙂

Hur bokar jag detta tillval?
Du kan hyra nyckel till Prästgården i samband med bokning av Vandrarhemmet. Mer info / bokning

Fler frågor?
Över 100 av de vanligaste frågorna finns besvarade via Frågor & Svar

Prenumerera

Prenumerera på Prästgården nyhetsbrev för mer notis om fler intervjuer, nyheter m.m.

Sverige mest hemsökta hus
Sverige mest hemsökta hus

Borgvattnets Prästgård från 1876 hittas ca 10 mil från Östersund i Jämtland och erbjuder sommarcafé, guidade turer och övernattning – för de som vågar!

Byns gamla prästgård blev 1947 känd som ett av världens och Sveriges mest hemsökta hus sedan präster och gäster börjat vittna om oförklarliga händelser i huset!

1970 öppnades Prästgården för allmänheten och därefter har hundratusentals gäster besökt Borgvattnet för en annorlunda upplevelse.

Mer info
Rum i Prästgården
Historik om huset
Gästbok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.