SampeV2

SampeV2 gästar Borgvattnet

SampeV2

SampeV2 är en av Sveriges största YouTube kanaler där över 270 000 fans följer Samuel Stronegger och hans vänners olika projekt. Under natten till torsdagen besöktes Borgvattnets Prästgård & Vandrarhem.

SampeV2

Hej! Vilka är ni?

– Vi är ett härligt grabbgäng som filmar lite allt möjligt från våra actionfyllda vardagar! Allt ifrån explosiva pass på gymmet, äta extrem mat och även testa på olika utmaningar. De vanligaste orden folk beskriver oss med är Gym & Burgare, men vi älskar också att prova nya grejer som är lite utanför ”vårt område”.

Varför Borgvattnet?

– Vi övernattade på Säters gamla mentalsjukhus för ett tag sedan, och det var en extremt häftig upplevelse! Det var många som gillade idén med någonting ”läskigt” så vi tänkte börja med en serie där vi åker runt till olika hemsökta och skrämmande platser, och då tyckte vi att Borgvattnet är en självklarhet! Att kickstarta med att besöka Sveriges absolut mest kända hemsökta plats, tror vi kan bli extremt kul! 

Hur är känslan inför resan?

– En blandning av nervositet och spänning skulle jag säga! Vi alla är taggade men samtidigt lite smått oroliga inför vad det är vi kommer att mötas av, ska bli ytterst intressant! Vår plan är att gå in med ett öppet sinne och se vad som händer. 3 personer i gäng är rätt vattentäta skeptiker så det ska bli intressant och se hur de kommer att vara vid resans slut!

Vi önskar gänget lycka till och kommer följa upp deras besök inom kort!
Prenumerera på Prästgårdens nyhetsbrev för att få notis om uppdateringar.

OBS! Allt fler bokar rum för att själva uppleva husen! Boka nu för att säkra ditt datum!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Share