Spökjakt Borgvattnet LaxTon

LaxTon släpper Spökjakt från Borgvattnet

Spökjakt Borgvattnet LaxTon

Sveriges främsta paranormala utredare LaxTon Ghost Sweden släpper ny spökjakt (paranormal undersökning) från Borgvattnet på sin YouTube kanal.

5 Februari 2020 öppnades Prästgården och Vandrarhemmet exklusivt för LaxTon som undersökte båda husen. Utredningen lades ut på YouTube, men togs ned pga rättigheter. Nu kommer den igen och många som hann se den säger att det är en av LaxTon’s bästa utredningar hittills!

Dragen i tröjan (exklusivt förhandsklipp)

Såg en man

När gästen Dima från Ryssland anlände i Borgvattnet ville han först besöka Prästgården men körde fel och kom till en annan gård. Där såg han en man på undervåningen och vände eftersom han insåg att någon bodde där.

När han senare på natten insåg att huset han besökt tidigare under kvällen (där han såg mannen) var Vandrarhemmet blev han likblek. Dima trodde det var ett skämt när vi förklarade att huset stått tomt hela vintern.

Se hans reaktion i teasern;

Fredag 7/8 kl 19:00 på YouTube

Spökjakt Borgvattnet Special – LaxTon Ghost Sweden

ProduktionLaxTon (Tony Martinsson, Niclas Laaksonen).
Gäster: Andreas Österlund, Jenny Hamrén, Dima Maslennikov.
Genomförd: 5 Feb 2020
Kan ses var? LaxTon’s YouTube kanal

OBS! Allt fler bokar rum för att själva uppleva husen! Boka nu för att säkra ditt datum!

En tanke om “LaxTon släpper Spökjakt från Borgvattnet

  1. Wow vilken utredning det blev i Borgvattnet tillsammans med Dima, Jenny och Andeas 😮😍! Det finns många frågor kvar som jag skulle vilja ha svar på och jag fick till mig bilder/händelser vad som kan ha hänt angående kvinnan som ropade på hjälp. Var det inte så att en piga blivit gravid tillsammans med en av prästerna? Tror inte att det var frivillig älskog direkt… Det kan ha skett i skrubben där Andreas och Jenny hörde rop på hjälp. I rummet där någon bad er att gå ut hördes kanske var där barnet bragses om livet. Pojken skämdes/var ledsen för att han sett/visste om barnamordet… Bara lite saker som dök upp hos mig. Ha det bäst och tack för att jag och andra får ta del 💜

Kommentarer är stängda.

BOKA HÄR
Dela725