Borgvattnet Bloggen

Nyheter från Borgvattnet Prästgård & Vandrarhem.

Spökjakt Borgvattnet

Spökjakt | Borgvattnet & Vandrarhemmet

Spökjakt Säsong 4 rullar för fullt på Discovery och nu har Jocke & Jonna börjat släppa avsnitt från tidigare säsonger på sin YouTube kanal. Har du sett avsnittet från Borgvattnets Prästgård och Vandrarhem?

Café Borgvattnet

Sommarcafe Borgvattnet

Sommarcafé Borgvattnet är en populär attraktion för gäster från hela Sverige och övriga världen.

Hemsökta Spökhotell

Hemsökta Spökhotell – Prästgården #1

Hemsökta spökhotell blir alltmer poppis och åter igen hamnar Prästgården i fokus. Det är inte första gången den gamla “Spökprästgården” i Borgvattnet toppar en lista över mest hemsökta spökhotell och hemsökta hus. Det finns otaliga listor runt om i världen där läsarna fått bekanta sig med Sveriges mest kända hemsökta hus.

LIVE banner

Direktsänd Spökjakt från Borgvattnet

Fredag 29 April 2022 genomförde Sveriges främsta paranormala utredningsteam LaxTon Ghost, aktuella i Spökjakt (Kanal5/Discovery) en direktsänd undersökning från Borgvattnet där tittarna fick vara med och bestämma vad de skulle göra, vilken utrustning de skulle använda, vad de skulle ställa för frågor m.m.

SVT Borgvattnet

SVT uppmärksammar Borgvattnets Prästgård

Borgvattnet lever i allra högsta grad! Fler satsningar (gårdsbutik, personal på plats m.m) samt förbättrade rutiner gör att intresset hela tiden ökar för Borgvattnets gamla Prästgård & Vandrarhem.

Philip & Isabel Borgvattnet 2022

Ny personal i Borgvattnet

Nytt år och fler förbättringar! From Januari finns numer personal tillgänglig för alla som besöker Borgvattnets Prästgård & Vandrarhem! Detta innebär även förändrade rutiner. Läs mer längre ner!

Mest Hemsökta ?

Mest Hemsökta Rummet?

Mest hemsökta rummet i Borgvattnet? Det är en vanlig fråga men aningen klurig att svara på. Vi kan däremot dela nedanstående statistik för 2021;

Sverige mest hemsökta hus

Prästgården öppnar säsong 2022

Stort tack till alla tusentals besökare under föregående säsong och välkomna till säsong 2022. Att uppleva Borgvattnet är verkligen mer populärt än någonsin!

Borgvattnet Media Kit

Björk om Spökprästgården – Sveriges Radio

Lyssna när Gabriella Björk, dotter till skådespelaren Halvar Björk ringer in till Karlavagnen och delar historik och upplevelser från Borgvattnets Prästgård.

Haunted House Sweden

Vinnare Instagram

Vinnaren i vår Instagram tävling där en person får en bokning för 1-4 gäster + en fri hyrväska med spökjägarutrustning + Borgvattnet T-shirt och tygpåse ääääääääär… Vinnaren i vår Instagram tävling där en person får en bokning för 1-4 gäster + en fri hyrväska med spökjägarutrustning + Borgvattnet T-shirt och tygpåse ääääääääär… Vinnaren i vår […]

Erik Lindgren - Präst / Komminister i Borgvattnet

Lars Lindren om prästen Erik Lindgren

Lars Lindgren har tidigare besökt Prästgården tillsammans med sin dåvarande klass på Parkskolan i Östersund. Senaste Lars besökte Prästgården var för 30 år sedan. Vi passade på att intervjua honom.

Borgvattnet Nyhetsbrev Vinnare Jenni Petersson LaxTon

Vinnare Nyhetsbrev

Tusen tack till alla som prenumererar på vårt nyhetsbrev och därmed var med och tävlade om att få hela Prästgården för sig själv under en natt + en hyrväska med spökjägarutrustning. Vinnare blev…

Spökjakt + Kristallen = Årets Program

Spökjakt Säsong 4

Spökjakt Säsong 4 är på G! Spökjakt med Jocke & Jonna samt LaxTon Ghost Sweden och ett medium får säsong 4.

Spökjakt + Kristallen = Årets Program

Spökjakt + Kristallen = Årets Program

Spökjakt vann kategorin “Årets program” på den direktsända Kristallen galan i TV4.

Spökjägarutrustning Borgvattnet

Hyra Spökjägarutrustning

Vill du testa huset energier på riktigt? Att hyra spökjägarutrustning är det mest populära tillvalet bland gäster som bokar rum/hus! Hyr en väska med utrustning för paranormal undersökning och gå på egen spökjakt!

Kammaren Borgvattnet Prästgård

Boka Rum 2021

Många har frågat! Kalendern för 2021 öppen så du kan boka redan idag! 🙂

Spökjakt Borgvattnet LaxTon

LaxTon släpper Spökjakt från Borgvattnet

Sveriges främsta paranormala utredare LaxTon Ghost Sweden släpper ny spökjakt (paranormal undersökning) från Borgvattnet på sin YouTube kanal.

LIVE SPECIAL

SPECIAL LIVE + TÄVLING

På söndag 5/7 kör LaxTon en SPECIAL LIVE och firar 10 miljoner views på YouTube kanalen! 4 st vinnare kommer få dela på utrustning och presentkort till ett värde av över 8000 kr! Fler tävlingar kommer under LIVE sändningen + nyheter, Q&A m.m

Spökjakt Säsong 2 Dplay Borgvattnet

Spökjakt Säsong 2 till Borgvattnet

Spökjakt Säsong 2 undersöker Prästgården och Vandrarhemmet i Borgvattnet!

hemester

Reserestriktioner hävs 13 Juni

Från och med 13 juni får man resa inom Sverige igen, så länge man inte har några symtom på corona. Det meddelade Stefan Löfven under en pressträff på torsdagen.

StukTV YouTube Borgvattnet

1,5 miljon har sett StukTV i Borgvattnet

StukTV är en av Hollands största YouTube kanaler där Giel de Winter, Thomas van der Vlugt och Stefan Jurriens åker runt hela världen för olika utmaningar – denna gång var det dags att besöka Borgvattnet!

Dima Maslennikov YouTube Borgvattnet

Över 10 miljoner har sett rysk Spökjakt i Borgvattnet

Tidigare i år öppnades Prästgården och Vandrarhemmet exklusivt för en paranormal undersökning som genomfördes av Dima Maslennikov från Ryssland. Undersökningen släpptes i början av Mars 2020 och har över 10 miljoner visningar.

Borgvattnet Prästgård

Ny Hemsida

Vi är otroligt glada att kunna presentera en ny hemsida inför säsong 2020. Här hittar du mer information.